Blueberry Side Snap Simplex alt-i-ett

279,00 kr
På lager
+
Legg til i ønskeliste

Side Snap Simplex AIO-bleie fra Blueberry i to størrelser.

En alt-i-ett-bleie som har både det lettvinte ved en alt-i-ett-bleie og muligheter for justering av absorberingsevne på samme måte som en lommebleie. Bleia har åpninger i begge ender slik at du enkelt kan legge inn ekstra innlegg ved behov. Bleia har et innlegg som er fastsydd i den ene enden. Ettersom innlegget bare er halvveis fastsydd, blir det lettere ordentlig rent i vask og tørker fortere etterpå.

Side Snap kneppes med knapper i sidene og fås i M (ca. 5,5-13 kg) eller L (ca. 10-17 kg). Sidepanelene er laget i et mykt og tøyelig materiale.

Bleia har innside i økologisk bomull og et ytterlag i laminert polyester.

* Mønstrene merket med stjerne er "limited edition" og har innside i bomull (ikke økologisk).

Laget i USA.


Størrelsetabell:

M: Liv 33-55 cm Lår 20-38 cm Høyde 40 cm Vekt 5,5-13 kg

L: Liv 40-68 cm Lår 22-40 cm Høyde 45 cm Vekt 10-17 kg

Merke :
Blueberry Diapers
Hovedmateriale :
Økologisk bomull

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale

Produsentens vaskeanvisning:

Før du tar bleiene i bruk: Bleieskall/sperrelag vaskes én gang i varmt vann (opptil 60 grader) før du bruker dem første gang. Lommebleieinnlegg og alt-i-ett-bleier kan gjerne vaskes flere ganger for å oppnå bedre absorberingsevne.


Generell vask og bruk: Oppbevar våte og skitne bleier i en bleiebøtte. Hvis du har stappet innleggene inni lommen, så rist innlegget ut oppi bøtta før du legger oppi bleia.


Vask bleiene i varmt vann (opptil 60 grader) på et vanlig program. Bruk vaskemiddelprodusentens anbefalte mengde vaskemiddel. For mye vaskemiddel kan etterlate såperester som kan få bleiene til å lukte, lekke eller gi babyen utslett. For lite vaskemiddel vil ikke gjøre bleiene ordentlig rene og kan få bleiene til å lukte, lekke eller gi babyen utslett.


Kjør en ekstra skylling etter vask. Forsikre deg om at bleiene er skylt ordentlig rene.


Lufttørkes eller tørketromles på opptil 60 grader. Bleieskall/sperrelag bør lufttørkes.


Ikke bruk tøymykner. Det vil gjøre bleiene vannavvisende og mindre absorberende.


Ikke bruk blekemidler/klor, natron eller eddik.


Ikke strekk bleia mens den fortsatt er varm.


Ikke bruk bleiesalver uten å ha et beskyttende fleecepapir/rispapir mellom barnets hud og bleia. Bleiesalver kan tette igjen bleiene og gjøre dem mindre absorberende.


Flekkfjerning: legg bleiene i solen for å bleke flekker. Unngå sterke flekkfjerningsmidler som kan ødelegge bleiene og irritere babyens hud.