Best Bottom AI2 bleieskall knapper/borrelås

Gammel pris: 199,00 kr
179,10 kr
Du sparer: 19,90 kr (10%)
På lager
+
Legg til i ønskeliste

Enkel og økonomisk alt-i-to (AI2) tøybleie fra Best Bottom.

Best Bottoms alt-i-to-system består av bleieskall med borrelås eller knapper og utskiftbare innlegg som kneppes på plass i bleia (innlegg kjøpes separat). Bleieskallet er onesize og passer barn fra nyfødt (ca. 3 kg) og opp til ca. 15 kg. Størrelsen justerer du med knappene foran på bleia. Det solide bleieskallet har dobbelt lag med PUL.

Innleggene finnes i tre størrelser (small, large, medium) for at bleia skal passe best mulig til barnet. Innlegget kneppes fast i bleieskallet, og du får dermed bare én del å ta på barnet. Ved neste bleieskift holder det å bytte ut innlegget med et nytt dersom det bare er vått. Bleieskallet kan brukes om igjen flere ganger, så lenge det ikke er blitt altfor vått eller skittent. Luftes mellom bruk dersom ønskelig.

Best Bottom anbefaler å ha ca. 8-10 bleieskall, samt ca. 18-24 innlegg i hver størrelse.

NB: Dette er bare bleieskallet, innlegg kjøpes separat.

Materialer: 100 % polyester.

Laget i USA.

Min favoritt! God passform og tett. Puster bra, selv med dobbelt lag.
Supergod bleie! Denne bleien kan sitte på lenge uten å lekke gjennom til bodyen, den sitter godt rundt lysken og livet uten og etterlate røde merker. Det er enkelt og god plass til innlegg som ikke hører til bleien.
Skriv en omtale

Produsentens vaskeanvisning:

Vask hver andre eller tredje dag. 

1. Fjern eventuell avføring.

2. Bruk bleieskallet om igjen til det er blitt skittent eller fram til vaskedagen. Løsne innlegget fra skallet før vask. Fest borrelåsene (dersom skallet har borrelås).

3. Kjør en kald skylling eller en kald hurtigvask (uten vaskemiddel).

4. Vask på varm temperatur (ikke over 60 grader) og et langt program med vaskemiddel i normal mengde. Bruk så mye vann som mulig dersom vaskemaskinen lar deg velge dette.

5. Skyll en ekstra gang.

6. Innleggene kan tørketromles, men skallene bør tørkes på snor.

Unngå tøymyknere og tilsetningsstoffer som klor, eddik, bakepulver etc.

Trenger du å bruke en bleiesalve, så legg et engangsinnlegg eller en bomullsklut mellom stumpen og innlegget.

Pakker fra oss sendes med Bring/Posten. Fast frakt 39 kr. Alle pakker sendes med sporing. Småpakker leveres i din postkasse dersom plass, store pakker utleveres på postkontor/post i butikk.

Leveringstiden er ca. 3-7 virkedager. Noe lengre leveringstid hos Posten kan forekomme, dette gjelder fremst rundt Black Friday, jul og om sommeren, samt på enkelte strekninger.

Passer sammen med:

Spar 10%
85,00 kr 76,50 kr
Mikrofiberinnlegg Buttons small Spar 15%
55,00 kr 46,75 kr