Best Bottom alt-i-to bleieskall

199,00 kr
På lager
+
Legg til i ønskeliste

Enkel og økonomisk alt-i-to (AI2) tøybleie fra Best Bottom.

Best Bottoms alt-i-to-system består av bleieskall med borrelås eller knapper og utskiftbare innlegg som kneppes på plass i bleia. Bleieskallet er onesize og passer barn fra nyfødt (ca. 3 kg) og opp til ca. 15 kg. Størrelsen justerer du med knappene foran på bleia. Det solide bleieskallet har dobbelt lag med PUL, og innleggene (kjøpes separat) er reale superabsorberende innlegg i hamp og økologisk bomull. Tilsammen blir det en svært godt absorberende og likevel nett bleie.

Innleggene finnes i tre størrelser (small, large, medium) for at bleia skal passe best mulig til barnet. Innlegget kneppes fast i bleieskallet, og du får dermed bare én del å ta på barnet. Ved neste bleieskift holder det å bytte ut innlegget med et nytt dersom det bare er vått. Bleieskallet kan brukes om igjen flere ganger, så lenge det ikke er blitt altfor vått eller skittent. Luftes mellom bruk dersom ønskelig.

Best Bottom anbefaler å ha ca. 8-10 bleieskall, samt ca. 18-24 innlegg i hver størrelse.

NB: Dette er bare bleieskallet, innlegg kjøpes separat.

Materialer: 100 % polyester.

Laget i USA.

Merke :
Best Bottom
Hovedmateriale :
Polyester
Supergod bleie! Denne bleien kan sitte på lenge uten å lekke gjennom til bodyen, den sitter godt rundt lysken og livet uten og etterlate røde merker. Det er enkelt og god plass til innlegg som ikke hører til bleien.
Skriv en omtale

Produsentens vaskeanvisning:

Vask hver andre eller tredje dag. 

1. Fjern eventuell avføring.

2. Bruk bleieskallet om igjen til det er blitt skittent eller fram til vaskedagen. Løsne innlegget fra skallet før vask. Fest borrelåsene (dersom skallet har borrelås).

3. Kjør en kald skylling eller en kald hurtigvask (uten vaskemiddel).

4. Vask på varm temperatur (ikke over 60 grader) og et langt program med vaskemiddel i normal mengde. Bruk så mye vann som mulig dersom vaskemaskinen lar deg velge dette.

5. Skyll en ekstra gang.

6. Innleggene kan tørketromles, men skallene bør tørkes på snor.

Unngå tøymyknere og tilsetningsstoffer som klor, eddik, bakepulver etc.

Trenger du å bruke en bleiesalve, så legg et engangsinnlegg eller en bomullsklut mellom stumpen og innlegget.

Mars-tilbud: bestill varer for minimum 299 kr og få gratis frakt*

*Småpakker sendes som brevpost uten sporing, ekstra store pakker sendes med sporing.

Pakker fra oss sendes med Bring/Posten. Små, lette pakker sendes som brevpost uten sporing for 39 kr/69 kr, avhengig av vekt/tykkelse. Store, tunge pakker sendes med sporing for 119 kr (89 kr for ordre over 499 kr). Gratis frakt på ordre over 1799 kr. Du kan se fraktprisen ved å klikke på "Vis handlevognen" og deretter "Fraktkostnader: Beregn".

Leveringstiden er ca. 2-8 virkedager. Noe lengre leveringstid hos Posten kan forekomme, dette gjelder fremst rundt Black Friday, jul og om sommeren.