Reiff selebukse ullfleece

649,00 kr
På lager
+
Legg til i ønskeliste

Selebukse i økologisk, ubehandlet ullfleece fra Reiff. Lett, myk og varm. Forsterkning på knærne.

Flott ullbukse som kan brukes til mye - entes som innerste lag eller mellomlag under utedress, eller til og med som utebukse når det er kjølig og tørt.

Håndvaskes eller vaskes på ullprogram 30 grader med ullvaskemiddel. Sentrifugehastighet maks. 400 rpm.

Laget i Tyskland.

Reiff er medlem av IVN, en samling av bedrifter som står for økologisk og sosialt ansvarlig produksjon. Alt garn som benyttes i produksjonen av deres tøy, er GOTS-sertifisert.

Notat ang. Reiffs størrelser:

Reiff produserer både str. 98/104 og 104. I bukser er str. 104 litt lengre i beina og litt smalere enn 98/104, denne størrelsen passer dermed fint til barn som ikke bruker bleie mer. I gensere er str. 104 litt lenger i kroppen og armene enn str. 98/104. Har barnet nådd str. 110, foretrekker de fleste foreldre å kjøpe str. 116 slik at plaggene kan brukes lenger.

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale

Pakker fra oss sendes med Bring/Posten. Fast frakt 49 kr. Alle pakker sendes med sporing. Småpakker leveres i din postkasse dersom plass, store pakker utleveres på postkontor/post i butikk.

Leveringstiden er ca. 3-7 virkedager. Noe lengre leveringstid hos Posten kan forekomme, dette gjelder fremst rundt Black Friday, jul og om sommeren, samt på enkelte strekninger.