ImseVimse brettebleier 4-pk.

159,00 kr
På lager
+
Legg til i ønskeliste

4-pk. brettebleier fra ImseVimse.

Søte brettebleier med mønster av elefanter og sjiraffer. Måler 70x70 cm. Kan brukes som bleier, gulpekluter osv. Laget av 100 % bomull.

Produktet er sertifisert i følge OEKO-TEX® Standard 100 klasse 1 for babyprodukter.

Laget i Pakistan.

Merke :
ImseVimse
Særlig egnet for: :
Nyfødte
Hovedmateriale :
Bomull
Veldig gode brettebleier. De er ganske myke uten tørketrommel og veldig myke med tørketrommel. Sømmene krøller seg ikke sammen som andre merker. Og printen er jo veldig søt også :-)

Brettebleier kan brukes til mangt, som vanlig med snappi men også som innlegg med bleietrekk eller til å med som innlegg i lommebleier. Når babyen har fortsatt melkebæsj kan man brette de slik at de fanger opp bæsjen og når de blir større holder det å brette dem som en firkant. Tørker veldig raskt, så dette er helt klart en fordel når man ikke har tørketrommel.
Skriv en omtale

Produsentens vaskeanvisning:

Vaskes før du tar dem i bruk. Skyll og vri opp etter bruk. Vask innen tre døgn. Ikke bruk tøymykner. Vaskes på 60-90 grader. Tørketromles på lav temperatur eller lufttørkes.

Mars-tilbud: bestill varer for minimum 299 kr og få gratis frakt*

*Småpakker sendes som brevpost uten sporing, ekstra store pakker sendes med sporing.

Pakker fra oss sendes med Bring/Posten. Små, lette pakker sendes som brevpost uten sporing for 39 kr/69 kr, avhengig av vekt/tykkelse. Store, tunge pakker sendes med sporing for 119 kr (89 kr for ordre over 499 kr). Gratis frakt på ordre over 1799 kr. Du kan se fraktprisen ved å klikke på "Vis handlevognen" og deretter "Fraktkostnader: Beregn".

Leveringstiden er ca. 2-8 virkedager. Noe lengre leveringstid hos Posten kan forekomme, dette gjelder fremst rundt Black Friday, jul og om sommeren.