Nuggles formsydd BambooLUXE 2.0

199,00 kr
På lager
+
Legg til i ønskeliste

Formsydd bleie i velur av bambusviskose fra Nuggles.

Det følger med et innlegg med fire lag stoff, som kan kneppes inn i bleia enten foran eller bak. Et innlegg med ytterligere 8 lag fins å få kjøpt separat i tillegg til nattbruk eller for stortissere. Brett og kombiner innlegg etter behov.

Størrelse 2 (medium/large): passer ca. 7-18 kg.

Materialer: 70 % bambusviskose/30 % økologisk bomull

Ansvarlig produsert i Kina.

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale

Produsentens vaskeanvisning:

Denne bleia er laget av naturfibre, og for å unngå at fibrene brytes ned for tidlig bør man unngå blekemidler/klor, eddik, sitronjuice, tøymyknere, høye tørketrommeltemperaturer etc.

Velur er et mykt og absorberende materiale, men som alle naturfibre, vil det brytes ned over tid. Det skal likevel ikke påvirke bleias funksjon. Det er vanlig med loing, og dette vil reduseres etter de første vaskerundene.

Vaskes i varmt vann og skylles i kaldt vann. Skyll to ganger. Tørketromles på LAV temperatur eller lufttørkes. Unngå blekemidler/klor. Må ikke renses. Ikke bruk dampprogram. Ikke bruk sink- eller petrolatumsbaserte salver.

April-tilbud: bestill varer for minimum 299 kr og få gratis frakt


Pakker fra oss sendes med Bring/Posten. Småpakker sendes som brevpost med sporing for 39 kr. Store, tunge pakker sendes som Klimanøytral servicepakke eller Norgespakke med sporing for 99 kr. Gratis frakt på ordre over 1799 kr. Du kan se fraktprisen ved å klikke på "Vis handlevognen" og deretter "Fraktkostnader: Beregn".

Leveringstiden er ca. 2-8 virkedager. Noe lengre leveringstid hos Posten kan forekomme, dette gjelder fremst rundt Black Friday, jul og om sommeren.