Spar 17%

BumGenius lommebleie

Gammel pris: 229,00 kr
190,07 kr
Du sparer: 38,93 kr (17%)
Ikke på lager

BumGenius Original 5.0 lommebleie med to medfølgende innlegg i mikrofiber.

Onesize - justeres med knappene foran i høyden for å passe barn fra ca. 3,5-15 kg.

Den originale BumGenius lommebleia ble utgitt første gang i 2005 og gjorde BumGenius til en av de mest populære tøybleiene i verden. Dette er en oppdatert versjon som er enda bedre! Innsiden har et elastisk stay dry-materiale som sørger for en sikker passform og en nett lomme for å legge inn innlegg. To mikrofiberinnlegg følger med bleia: et nyfødtinnlegg og et onesizeinnlegg for større babyer. Kombiner dem dersom barnet trenger ekstra mye absorberingsevne. BumGenius' mikrofiber har ekstra god absorberingsevne.

BumGenius Original 5.0 har:

- Strikker designet spesielt for tøybleier

- Supermyk og elastisk stay dry innside som gjør at bleia føles tørrere mot barnets hud

- Holdbare plastknapper

- Komfortable elastiske vinger som sørger for en god individuell passform

BumGenius lommebleier er Öko-Tex 100-sertifisert - testet og funnet fri for skadelige kjemikalier.

Materialer: Ytterstoff 100 % laminert polyester, innerstoff 100 % polyester. Vinger 74 % polyester, 15 % nylon, 11 % spandex. Innlegg 80 % polyester, 20 % nylon.

Laget i USA (mikrofiberinnlegg laget i Kina).


BG sine lommebleier er en av favorittene hos oss, da den er enkel i bruk og har god passform. Den holder tett rundt lårene, men er ikke for stram rundt magen, og dessuten siger den ikke ned, noe jeg merker at enkelte andre bleier gjør. Veldig bra med ekstra lekkasjesikring oppe ved magen, der den har et "magepanel" i PUL på innsiden, altså at fleecen ikke går helt opp. Strikkene er ikke for løse eller for stramme. En super bleie!
Skriv en omtale

Produsentens vaskeanvisning:

Vask bleier med mørke farger seks ganger separat før du vasker dem sammen med andre bleier.

Vask én gang på 60 grader før du bruker dem for første gang.

Ikke bruk bleiesalver.

Skitne bleier oppbevares i en våtpose (ikke i vann).

Vaskes på 60 grader med vaskemiddel uten optiske blekemidler, parfyme, tøykmykner eller fargestoffer. Vask skitne bleier annenhver dag.

Kjør en ekstra skylling etter vask. Ikke bruk tøymykner. Innleggene kan lufttørkes eller tørketromles på lav temperatur. Bleieskallet lufttørkes.

April-tilbud: bestill varer for minimum 299 kr og få gratis frakt


Pakker fra oss sendes med Bring/Posten. Småpakker sendes som brevpost med sporing for 39 kr. Store, tunge pakker sendes som Klimanøytral servicepakke eller Norgespakke med sporing for 99 kr. Gratis frakt på ordre over 1799 kr. Du kan se fraktprisen ved å klikke på "Vis handlevognen" og deretter "Fraktkostnader: Beregn".

Leveringstiden er ca. 2-8 virkedager. Noe lengre leveringstid hos Posten kan forekomme, dette gjelder fremst rundt Black Friday, jul og om sommeren.