Blueberry Coveralls onesize sperrelag

189,00 kr
På lager
+
Legg til i ønskeliste

Onesize sperrelag fra Blueberry.

Enten du bare vil ha det enkelt med et sperrelag som kan brukes mesteparten av barnets bleieperiode, eller om du har mer enn ett barn i bleier, så er dette et sperrelag som er svært økonomisk og funksjonelt.

Sperrelaget justeres i størrelsen med knapper og brukes sammen med din favorittbleie: prefold, brettebleie eller formsydd. Sperrelaget er laget i et lett materiale med laminert innside som kan tørkes av og brukes om igjen med en gang. Strikkene er uten lateks og dekket av et mykt materiale for å redusere risikoen for irritert hud.

Passer fra ca. 4,5 til 18 kg. Liv 28-56 cm, lår 10-35 cm, høyde 40-52 cm.

Materialer: 100 % polyester.

Laget i USA.

Merke :
Blueberry Diapers
Hovedmateriale :
Polyester

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale

Produsentens vaskeanvisning:

Før du tar bleiene i bruk: Bleieskall/sperrelag vaskes én gang i varmt vann (opptil 60 grader) før du bruker dem første gang. Lommebleieinnlegg og alt-i-ett-bleier kan gjerne vaskes flere ganger for å oppnå bedre absorberingsevne.


Generell vask og bruk: Oppbevar våte og skitne bleier i en bleiebøtte. Hvis du har stappet innleggene inni lommen, så rist innlegget ut oppi bøtta før du legger oppi bleia.


Vask bleiene i varmt vann (opptil 60 grader) på et vanlig program. Bruk vaskemiddelprodusentens anbefalte mengde vaskemiddel. For mye vaskemiddel kan etterlate såperester som kan få bleiene til å lukte, lekke eller gi babyen utslett. For lite vaskemiddel vil ikke gjøre bleiene ordentlig rene og kan få bleiene til å lukte, lekke eller gi babyen utslett.


Kjør en ekstra skylling etter vask. Forsikre deg om at bleiene er skylt ordentlig rene.


Lufttørkes eller tørketromles på opptil 60 grader. Bleieskall/sperrelag bør lufttørkes.


Ikke bruk tøymykner. Det vil gjøre bleiene vannavvisende og mindre absorberende.


Ikke bruk blekemidler/klor, natron eller eddik.


Ikke strekk bleia mens den fortsatt er varm.


Ikke bruk bleiesalver uten å ha et beskyttende fleecepapir/rispapir mellom barnets hud og bleia. Bleiesalver kan tette igjen bleiene og gjøre dem mindre absorberende.


Unngå sterke flekkfjerningsmidler som kan ødelegge bleiene og irritere babyens hud.


Mars-tilbud: bestill varer for minimum 299 kr og få gratis frakt*

*Småpakker sendes som brevpost uten sporing, ekstra store pakker sendes med sporing.

Pakker fra oss sendes med Bring/Posten. Små, lette pakker sendes som brevpost uten sporing for 39 kr/69 kr, avhengig av vekt/tykkelse. Store, tunge pakker sendes med sporing for 119 kr (89 kr for ordre over 499 kr). Gratis frakt på ordre over 1799 kr. Du kan se fraktprisen ved å klikke på "Vis handlevognen" og deretter "Fraktkostnader: Beregn".

Leveringstiden er ca. 2-8 virkedager. Noe lengre leveringstid hos Posten kan forekomme, dette gjelder fremst rundt Black Friday, jul og om sommeren.