Smart Bottoms AIO-bleier - Smart One 3.1 vs Dream Diaper!

10.07.2017
av Vivian Hartvigsen

Amerikanske Smart Bottoms produserer to onesize alt-i-ett-bleier - Smart One 3.1 og Dream Diaper. De er ganske like hverandre, men har også en del forskjeller. Her skal vi sammenligne de to bleiene! På bildene er den gule Smart One, og den grå er Dream Diaper.

Den største forskjellen er i de absorberende materialene. Smart One har 100 % økologisk bomull på innsiden, mens Dream Diaper har en blanding av 55 % hamp og 45 % økologisk bomull. Hampinnholdet i Dream Diaper gjør den mer absorberende enn Smart One.

Dream Diaper er forhåndsbehandlet, slik at den kun trenger å vaskes én gang før bruk. Full absorberingsevne oppnås etter tre vask. Smart One er ikke forhåndsbehandlet og må derfor vaskes inn 6-8 ganger før bruk. Full absorberingsevne oppnås etter 12-15 vask.

Dream Diapers innlegg festes med knapper, mens innlegget i Smart One er fastsydd i den ene enden. Dream Diaper har i tillegg en lomme hvor det er mulig å legge inn et ekstra innlegg ved behov. Man kan også bytte ut det medfølgende innlegget i Dream Diaper med et tykkere nattinnlegg (selges separat).

Utformingen på disse to bleiene er for øvrig veldig lik, men Dream Diaper er litt smalere mellom beina.