Smart Bottoms alt-i-ett Smart One 3.1

299,00 kr
På lager
+
Legg til i ønskeliste

Herlige og nette alt-i-ett (AIO) tøybleier i onesize fra Smart Bottoms med innside i 100 % økologisk bomull.

Denne tøybleien er så enkel i bruk! Du bare knepper den på med to rader knapper i sidene. En rad for lårene og en rad for livet - slik at du kan få en god passform tilpasset barnets fasong. Innsiden består av glattstrikket, kompakt økologisk bomull i 10 lag med god absorberingsevne. Perfekt for deg som foretrekker naturmaterialer i våtsonen. Det fastsydde innlegget kan brettes slik at du får mest absorbering der du trenger det mest. Innlegget er bare sydd fast i bakkanten, slik at det kan foldes ut for raskere tørking etter vask. Ekstra innlegg i hamp/bomull kan kjøpes separat for stortissere.

Smart One har bred elastikk sydd inn i kantene på bleia, for å redusere risikoen for røde merker samtidig som den sitter godt.

Onesize - passer de fleste barn fra ca. 4,5-16 kg. Justeres i høyden med knappene foran.

Husk å vaske bleien 6-8 ganger før bruk, ellers vil den ikke klare å absorbere godt nok.

Innside: 100 % økologisk bomull. Utside: 100 % laminert polyester (PUL).

Laget i USA.


Vi synest denne er den beste aio bleia (og har 12 stk av denne)! Smart bottoms har en fantastisk kvalitet både på våtposer og bleier. Holder veldig bra som den er, men booster med geffen newborn for å holde enda lenger.
Veldig god bleie. Sitter perfekt på min gutt på 10mnd. Smal og fin! Må vaskes ordentlig inn 6-8x før den suger optimalt.
Nett bleie som suger bra. Foreløpig vår aio favoritt til vår gutt på 3 mnd. Blir nok flere av denne typen.
Kunne ikke vært mer fornøyd med disse :)
Super bleie som sitter godt på både storebror og lillesøster :) Og med et smart bottoms hamp innlegg i Small takler den alle utfordringer vi har gitt den, også i barnehagen :)
Supre bleier! Fine, nette og sitter godt :) Absorberer bra også, men jeg må booste med et lite innlegg til fra snuppa var ca 6-7 mnd
Kjæmpe bra bleier holder på mye :) sitter bra :) ikke hatt lekkasje med smart bottoms :) og fine prints
Skriv en omtale

Produsentens vaskeanvisning:

Før bruk: Sjekk absorberingsevnen ved å helle litt vann på bleien når den er tørr (på bomullen inni). Vannet skal absorberes umiddelbart. Hvis det ikke gjør det, vask den et par ganger til og prøv igjen.

Smart One 3.1 krever 6-8 vask før bruk og oppnår full absorberingsevne etter 12-15 vask.

Materialer: Naturfibre er enklere å vaske enn syntetiske! Smart Bottoms bleier har ikke mer enn fire lag absorberende materiale sydd sammen noe sted. Dette sikrer maksimal flyt av vann og luft mellom lagene, noe som trengs for grundig vask og rask tørking av bleier.

Vaskemidler: De mest effektive vaskemidlene inneholder enzymer og syntetiske tensider (overflateaktive stoffer). Vaskemidler med tøymykner, optiske blekemidler eller kunstig parfyme anbefales ikke. Tøybleier er sannsynligvis det mest skitne tøyet du noensinne vil vaske, så sørg for at du bruker nok vaskemiddel. Hvis du ikke bruker nok, kan det hende at bleiene ikke blir rene nok, og det kan føre til en opphopning av lukt og bakterier i bleiene. Bruk den mengden vaskemiddel som vaskemiddelprodusenten anbefaler. Kjør en ekstra skylling etter hovedvasken for å være sikker på at du har fått skylt ut all såpe. Vaskepulver skylles ofte lettere ut enn flytende vaskemiddel. Unngå tøymykner og blekemidler/klor.

Eddik: Eddik kan gjøre skade på polyesterlaminaten og strikkene i bleiene og anbefales ikke.

Vaskeprogram: Smart Bottoms anbefaler en forvask i lunkent vann. Ikke bruk varmt vann ettersom det kan gjøre at flekker setter seg. Lunkent vann er bedre enn kaldt, siden kroppsvæsker løses best opp i vann med kroppstemperatur (36-37 grader). Poenget med en forvask er å fjerne så mye organisk materiale (urin og avføring) som mulig og dermed gjøre det lettere for vaskemiddelet å rengjøre bleiene i hovedvasken. Bruk et kortprogram eller hurtigprogram av et slag til forvasken. Til hovedvasken velger du varmt vann (60 grader). Vaskemaskinen bør være minst halvfull. Hvis du har problemer med å få vaskemaskinen til å bruke nok vann, så kutt ned på antallet bleier slik at du er sikker på at det er nok vann til bleiene som er der. En full maskin er vanligvis alt fra 12-24 bleier, avhengig av størrelsen på vaskemaskinen din. Kjør en ekstra skylling etter hovedvasken. Vask aldri bleiene på mer enn 60 grader.

Tørking: Lufttørkes eller tørketromles på lav temperatur. Hvis du lufttørker bleiene utendørs, ta dem inn så snart de er tørre, ettersom forlenget opphold i solen kan gjøre at UV-stråling skader materialene. Heng bleiene horisontalt for å unngå å anstrenge strikkene. Vekten av vertikalt hengende våte bleier kan gjøre strikkene slappe. Hvis bleiene føles stive etter lufttørking, kan du slenge dem i tørketrommelen på lav temperatur i 10 minutter for å myke dem opp. Ikke strekk strikkene mens de er varme, ettersom det kan gjøre strikkene slappe.

Pakker fra oss sendes med Bring/Posten. Fast frakt 49 kr. Alle pakker sendes med sporing. Småpakker leveres i din postkasse dersom plass, store pakker utleveres på postkontor/post i butikk.

Leveringstiden er ca. 3-7 virkedager. Noe lengre leveringstid hos Posten kan forekomme, dette gjelder fremst rundt Black Friday, jul og om sommeren, samt på enkelte strekninger.