Smart Bottoms alt-i-ett Dream Diaper 2.0

339,00 kr
På lager
+
Legg til i ønskeliste

Alt-i-ett (AIO) tøybleier fra Smart Bottoms med innside i en blanding av hamp og økologisk bomull.



Dream Diaper 2.0 er svært enkel i bruk! Du bare knepper den på med to rader knapper i sidene. En rad for lårene og en rad for livet - slik at du kan få en god passform tilpasset barnets fasong. Innlegget kneppes fast og brettes slik at du får mest absorbering der ditt barn trenger det mest.

Dream Diaper 2.0 har en innside i en blanding av 55 % hamp og 45 % økologisk bomull. Bleia er forhåndsbehandlet og trenger ikke å vaskes mange ganger for å absorbere godt. Hampblandingen gjør Dream Diaper 2.0 ca. 30 % mer absorberende enn Smart One 3.1. Det går også an å bytte ut kneppeinnlegget med et nattinnlegg med stay dry-overflate og ekstra absorberingsevne (selges separat).

Dream Diaper 2.0 ligner veldig på Smart One 3.1 i utformingen, forskjellene er at innlegget kan kneppes løs og at den har en lomme med åpning foran hvor det er mulig å legge inn ekstra innlegg ved behov.

Bleia er onesize og passer fra ca. 4,5 til 16 kg. Justeres i høyden med knappene foran.

Materialer:

Ytterstoff 100 % PUL polyester, innerstoff 55 % hamp/45 % økologisk bomull

Laget i USA.

Kjempefin passform. Strikkene lager ikke merker på ryggen, noe jeg opplever at 3.1 versjonen gjør. Også smalere mellom beina enn 3.1. Ingen lekkasjer hos oss, god absorbering :-)
Skriv en omtale

Produsentens vaskeanvisning:

Før bruk: Sjekk absorberingsevnen ved å helle litt vann på bleien når den er tørr (på bomullen inni). Vannet skal absorberes umiddelbart. Hvis det ikke gjør det, vask den et par ganger til og prøv igjen.

Dream Diaper er forhåndsbehandlet og krever kun 1 vask før bruk. Den oppnår full absorberingsevne etter 3 vask.

Materialer: Naturfibre er enklere å vaske enn syntetiske! Smart Bottoms bleier har ikke mer enn fire lag absorberende materiale sydd sammen noe sted. Dette sikrer maksimal flyt av vann og luft mellom lagene, noe som trengs for grundig vask og rask tørking av bleier.

Vaskemidler: De mest effektive vaskemidlene inneholder enzymer og syntetiske tensider (overflateaktive stoffer). Vaskemidler med tøymykner, optiske blekemidler eller kunstig parfyme anbefales ikke. Tøybleier er sannsynligvis det mest skitne tøyet du noensinne vil vaske, så sørg for at du bruker nok vaskemiddel. Hvis du ikke bruker nok, kan det hende at bleiene ikke blir rene nok, og det kan føre til en opphopning av lukt og bakterier i bleiene. Bruk den mengden vaskemiddel som vaskemiddelprodusenten anbefaler. Kjør en ekstra skylling etter hovedvasken for å være sikker på at du har fått skylt ut all såpe. Vaskepulver skylles ofte lettere ut enn flytende vaskemiddel. Unngå tøymykner og blekemidler/klor.

Eddik: Eddik kan gjøre skade på polyesterlaminaten og strikkene i bleiene og anbefales ikke.

Vaskeprogram: Smart Bottoms anbefaler en forvask i lunkent vann. Ikke bruk varmt vann ettersom det kan gjøre at flekker setter seg. Lunkent vann er bedre enn kaldt, siden kroppsvæsker løses best opp i vann med kroppstemperatur (36-37 grader). Poenget med en forvask er å fjerne så mye organisk materiale (urin og avføring) som mulig og dermed gjøre det lettere for vaskemiddelet å rengjøre bleiene i hovedvasken. Bruk et kortprogram eller hurtigprogram av et slag til forvasken. Til hovedvasken velger du varmt vann (60 grader). Vaskemaskinen bør være minst halvfull. Hvis du har problemer med å få vaskemaskinen til å bruke nok vann, så kutt ned på antallet bleier slik at du er sikker på at det er nok vann til bleiene som er der. En full maskin er vanligvis alt fra 12-24 bleier, avhengig av størrelsen på vaskemaskinen din. Kjør en ekstra skylling etter hovedvasken. Vask aldri bleiene på mer enn 60 grader.

Tørking: Hvis du lufttørker bleiene utendørs, ta dem inn så snart de er tørre, ettersom forlenget opphold i solen kan gjøre at UV-stråling skader materialene. Heng bleiene horisontalt for å unngå å anstrenge strikkene. Vekten av vertikalt hengende våte bleier kan gjøre strikkene slappe. Hvis bleiene føles stive etter lufttørking, kan du slenge dem i tørketrommelen på lav temperatur i 10 minutter for å myke dem opp. Ikke strekk strikkene mens de er varme, ettersom det kan gjøre strikkene slappe.


Pakker fra oss sendes med Bring/Posten. Fast frakt 49 kr. Alle pakker sendes med sporing. Småpakker leveres i din postkasse dersom plass, store pakker utleveres på postkontor/post i butikk.

Leveringstiden er ca. 3-7 virkedager. Noe lengre leveringstid hos Posten kan forekomme, dette gjelder fremst rundt Black Friday, jul og om sommeren, samt på enkelte strekninger.