Smart Bottoms nattinnlegg til Dream Diaper

139,00 kr
På lager
+
Legg til i ønskeliste

1 stk nattinnlegg til Smart Bottoms' alt-i-ett-bleie Dream Diaper.

Fjern daginnlegget som følger med Dream Diaper og knepp inn nattinnlegget for å doble bleias absorberingsevne. Nattinnlegget har stay dry-overflate som føles tørrere mot barnets hud.

Materialer: 55 % hamp, 45 % økologisk bomull. Stay dry-overflate 100 % polyester.

Laget i USA.

Dette innlegget og Smart Bottoms Dream Diaper 2.0 er det eneste vi bruker om natten til vår 2 åring. Fungerer bedre enn formsydde for vår lange, slanke unge. Ingen lekkasjer, sover hele natten igjennom :-)
Skriv en omtale

Produsentens vaskeanvisning:

Før bruk: Vaskes én gang før første bruk. Full absorberingsevne oppnås etter 3 vask. Vaskes i varmt vann. Unngå blekemidler og tøymykner.

Materialer: Naturfibre er enklere å vaske enn syntetiske! Smart Bottoms bleier har ikke mer enn fire lag absorberende materiale sydd sammen noe sted. Dette sikrer maksimal flyt av vann og luft mellom lagene, noe som trengs for grundig vask og rask tørking av bleier.

Vaskemidler: De mest effektive vaskemidlene inneholder enzymer og syntetiske tensider (overflateaktive stoffer). Vaskemidler med tøymykner, optiske blekemidler eller kunstig parfyme anbefales ikke. Tøybleier er sannsynligvis det mest skitne tøyet du noensinne vil vaske, så sørg for at du bruker nok vaskemiddel. Hvis du ikke bruker nok, kan det hende at bleiene ikke blir rene nok, og det kan føre til en opphopning av lukt og bakterier i bleiene. Bruk den mengden vaskemiddel som vaskemiddelprodusenten anbefaler. Kjør en ekstra skylling etter hovedvasken for å være sikker på at du har fått skylt ut all såpe. Vaskepulver skylles ofte lettere ut enn flytende vaskemiddel. Unngå tøymykner og blekemidler/klor.

Eddik: Eddik kan gjøre skade på polyesterlaminaten og strikkene i bleiene og anbefales ikke.

Vaskeprogram: Smart Bottoms anbefaler en forvask i lunkent vann. Ikke bruk varmt vann ettersom det kan gjøre at flekker setter seg. Lunkent vann er bedre enn kaldt, siden kroppsvæsker løses best opp i vann med kroppstemperatur (36-37 grader). Poenget med en forvask er å fjerne så mye organisk materiale (urin og avføring) som mulig og dermed gjøre det lettere for vaskemiddelet å rengjøre bleiene i hovedvasken. Bruk et kortprogram eller hurtigprogram av et slag til forvasken. Til hovedvasken velger du varmt vann (60 grader). Vaskemaskinen bør være minst halvfull. Hvis du har problemer med å få vaskemaskinen til å bruke nok vann, så kutt ned på antallet bleier slik at du er sikker på at det er nok vann til bleiene som er der. En full maskin er vanligvis alt fra 12-24 bleier, avhengig av størrelsen på vaskemaskinen din. Kjør en ekstra skylling etter hovedvasken. Vask aldri bleiene på mer enn 60 grader.

Tørking: Hvis du lufttørker bleiene utendørs, ta dem inn så snart de er tørre, ettersom forlenget opphold i solen kan gjøre at UV-stråling skader materialene. Heng bleiene horisontalt for å unngå å anstrenge strikkene. Vekten av vertikalt hengende våte bleier kan gjøre strikkene slappe. Hvis bleiene føles stive etter lufttørking, kan du slenge dem i tørketrommelen på lav temperatur i 10 minutter for å myke dem opp. Ikke strekk strikkene mens de er varme, ettersom det kan gjøre strikkene slappe.

Pakker fra oss sendes med Bring/Posten. Fast frakt 49 kr. Alle pakker sendes med sporing. Småpakker leveres i din postkasse dersom plass, store pakker utleveres på postkontor/post i butikk.

Leveringstiden er ca. 3-7 virkedager. Noe lengre leveringstid hos Posten kan forekomme, dette gjelder fremst rundt Black Friday, jul og om sommeren, samt på enkelte strekninger.