ImseVimse brettebleier 4-pk.

149,00 kr
På lager
+
Legg til i ønskeliste

4-pk. brettebleier fra ImseVimse.

Søte brettebleier med mønster av elefanter og sjiraffer. Måler 70x70 cm. Kan brukes som bleier, gulpekluter osv. Laget av 100 % bomull.

Produktet er sertifisert i følge OEKO-TEX® Standard 100 klasse 1 for babyprodukter.

Laget i Pakistan.

Veldig gode brettebleier. De er ganske myke uten tørketrommel og veldig myke med tørketrommel. Sømmene krøller seg ikke sammen som andre merker. Og printen er jo veldig søt også :-)

Brettebleier kan brukes til mangt, som vanlig med snappi men også som innlegg med bleietrekk eller til å med som innlegg i lommebleier. Når babyen har fortsatt melkebæsj kan man brette de slik at de fanger opp bæsjen og når de blir større holder det å brette dem som en firkant. Tørker veldig raskt, så dette er helt klart en fordel når man ikke har tørketrommel.
Skriv en omtale

Produsentens vaskeanvisning:

Vaskes før du tar dem i bruk. Skyll og vri opp etter bruk. Vask innen tre døgn. Ikke bruk tøymykner. Vaskes på 60-90 grader. Tørketromles på lav temperatur eller lufttørkes.

Pakker fra oss sendes med Bring/Posten. Fast frakt 49 kr. Alle pakker sendes med sporing. Småpakker leveres i din postkasse dersom plass, store pakker utleveres på postkontor/post i butikk.

Leveringstiden er ca. 3-7 virkedager. Noe lengre leveringstid hos Posten kan forekomme, dette gjelder fremst rundt Black Friday, jul og om sommeren, samt på enkelte strekninger.