Oslo - Gåsungen
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Pakker sendes ons+fre

SOMMERFERIE-STENGT 2024

Nettbutikk+fysisk butikk stengt 14.-30. juli. Velkommen tilbake 31. juli!

Om oss

Hei! Jeg som driver Gåsungen heter Vivian og er forelder til to barn. Med Gåsungen ønsker jeg å bidra til å gjøre det enklere å finne økologiske alternativer til alle de praktiske produktene man trenger til baby og barn. Jeg brenner også for leker i naturmaterialer, treleker og åpne leker som lar barna bruke fantasien fritt og som er gode for sansene deres. Jeg elsker å se hvordan barna bruker disse lekene og hvordan de kan brukes på nytt og på nytt, fordi de kan lekes med på så mange måter - for meg er dette også økologisk og bærekraftig =)

Jeg ønsker også å gjøre det lettere for småbarnsforeldre her i Oslo å komme i gang med tøybleier. I butikken finner du alt du trenger av tøybleier og tilbehør, og du kan spørre meg om det du måtte lure på!

I min butikk håper jeg du finner produkter du har nytte av, og også produkter som gjør hverdagen litt mer eventyrlig og magisk!

Følg Gåsungen og hverdagen min på Instagram - @gaasungen.no.

Gåsungen har vært på nett siden 2015, og i mai 2019 åpnet jeg fysisk butikk. I 2021 flyttet jeg butikken til nåværende lokale på Bislett. Butikken er altså norskeid og drives 100 % fra Norge, og alle varer pakkes og sendes ut fra butikken i Oslo.

Du kan gjerne kontakte meg på post (alfakrøll) gasungen.no om du har spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gåsungen har organisasjonsnummer 914910749 MVA og holder til i Thereses gate 46, 0168 Oslo.

Butikkinnehaver Vilfred og ett av barna

Trykk ENTER for å søke