Babee Greens sperrelag i gjenbrukt ull

329,00 kr
På lager
+
Legg til i ønskeliste

Sperrelag i ull med knappelukking fra Babee Greens.

Disse sperrelagene er laget i gjenbrukt ull fra myke ullgensere! Hvert sperrelag er unikt, og struktur og fargenyanse varierer. Innsiden er foret med et lag Öko-Tex 100-sertifisert ny merinoull - ubehandlet og mulesing-fri. De er lette å vaske og kan gjøres vannavvisende ved å tilsette lanolin.

Dette sperrelaget har god plass til en normal dagbleie og er ypperlig til dagbruk dersom du ønsker et relativt nett alternativ i ull.

Områdene der knappene sitter, er forsterket med et lag bomull inni. Lateksfrie strikker som er sydd inn i stoffet rundt lårene og over ryggen. Doble knapperader med tre innstillinger gjør at sperrelaget kan tilpasses babyens størrelse og fasong.

Ull har en god absorberingsevne. Det kan suge til seg opptil 30 % av sin egen vekt i fuktighet og føles lite vått, samtidig som det puster godt og gir god luftsirkulasjon til babyens stump. Det er dessuten elastisk og beveger seg med babyen. Ull trenger ikke å vaskes så ofte, vanligvis holder det å lufte sperrelaget etter bruk. Håndvaskes og tørkes flatt. Bør tilsettes lanolin jevnlig.

Laget i USA.


Størrelsestabell:

S 0-6 mnd, ca. 3,5-8 kg

M 6-12 mnd, ca. 6,5-11 kg

L 12-24 mnd, ca. 9-15 kg

Likte denne godt! Tynn og myk, god passform, god justering og gode knapper. Ser også veldig fin ut på
Skriv en omtale

Produsentens vaskeanvisning:

Håndvaskes og tørkes flatt. Tilsett lanolin ca. to ganger i måneden. Lufttørkes etter bleieskift.

Pakker fra oss sendes med Bring/Posten. Fast frakt 49 kr. Alle pakker sendes med sporing. Småpakker leveres i din postkasse dersom plass, store pakker utleveres på postkontor/post i butikk.

Leveringstiden er ca. 3-7 virkedager. Noe lengre leveringstid hos Posten kan forekomme, dette gjelder fremst rundt Black Friday, jul og om sommeren, samt på enkelte strekninger.